Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar
Inici
Gossos

Botiga solidaria per a gossos: corretges, llits, colònies, antiparàsits, xampús, roba, jerseis, impermeables, pinso, snacks, ...

Gossos
Imprimir Joguina KONG Sènior per gossos
Joguina KONG Sènior per gossos

Kong Sènior Emplenat


Fes clic per Ampliar:

Joguina KONG Sènior per gossos

KONG Senior

Joguina per a gossos d'edat avançada amb goma suau per mandíbules febles.


Marca: Kong
100% resina natural molt resistent. Ideals per a distreure i mantenir ocupat. El seu pot és impredictible: ideal per a la persecució.

Recomanat a tot el món per veterinaris, ensinistradors i professionals del món del gos.

L'interior està dissenyat per a ser emplenat amb productes de consum Kong o el seu menjar habitual. Es pot utilitzar per donar la ració diària de menjar al seu gos.

Molt recomanable per a gossos estressats, avorrits o que es sentin sols.

Com s'omple un Kong? (Observar il lustració)
La joguina KONG té per finalitat satisfer els instints de caça i captura de l'animal, encara que també serveix perquè els gossos vencen l'ansietat que els crea el quedar-se sols a casa.
1 .- Cal posar en el forat de dalt un tros de fetge sec congelat, STUFF'n Kong (mantega de cacauet), formatge, pernil cuit ...
2 .- A continuació omplir aproximadament un terç de la cavitat amb premis com ara galetes, llaminadures, biscuits ...
3 .- Els últims dos terços omplir amb la seva alimentació habitual, si és possible barrejant amb pasta o utilitzar menjar humida.
4 .- Finalment deixar una bona llaminadura sobresortint cap a fora de l'obertura com a entrant. Les Galetes de Kong són especialment dissenyades per a això.

* Per al gos, per exemple, és important tenir èxit en el seu 'treball'. Així que al principi omple de manera que li resulti fàcil extreure el contingut. A mesura que es fa més expert pots augmentar la dificultat apretant cada vegada més els ingredients.
* Algunes vegades, sol congelar-se el KONG sencer per augmentar el temps que el gos gaudeix jugant i menjant a la vegada.

Les joguines interactives: Són aquelles joguines que estimulen per si mateixos a la nostra mascota, sense necessitat que nosaltres participem. El Kong (amb un buit en el seu interior per ser emplenat de menjar, molt resistent a les mossegades i de goma no tòxica) pot ser que sigui el més popular. Aquestes joguines ajuden a despertar la curiositat de la mascota i el seu esperit de recerca, satisfent a més la seva necessitat de caçar, manipular i mossegar.

Disponible en 3 mides:
Petit> 7 cm. de llarg. (Per a gossos d'entre 1 i 10 kg de pes)
Mitjà> 9 cm. de llarg. (Per a gossos d'entre 5 i 15 Kg de pes)

Avís
Vigileu a la vostre mascota mentre juga. Revisi el producte periòdicament, i assegureu-vos que no és defectuós ni està deteriorat. Si així fora, substitueixi o rebutgi aquest producte. En cas contrari, la seva mascota podria empassar alguna part de la joguina causant-li possibles lesions o molèsties.
Videos
Opinions 0
 

Afegir comentari o opinió.

Per tal d'afegir un cometari o opinió cal que estiguis registrat.  Valida'tTransport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?