Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar
Inici
Gossos

Botiga solidaria per a gossos: corretges, llits, colònies, antiparàsits, xampús, roba, jerseis, impermeables, pinso, snacks, ...

Gossos
Imprimir Joguina KONG Extreme per gossos
Joguina KONG Extreme per gossos

Kong Extreme


Fes clic per Ampliar:

Joguina KONG Extreme per gossos

KONG Extreme

Joguina per a gossos amb una mandíbula forta i potent fabricada amb resina extra-resistent.


Marca: Kong
100% resina natural molt resistent. Ideals per a distreure i mantenir ocupat.
El seu bot és imprevisible: ideal per a la persecució.

Recomanat a tot el món per veterinaris, ensinistradors i professionals del món del gos.

L'interior està dissenyat per a ser emplenat amb productes de consum Kong o el seu menjar habitual.

Es pot utilitzar per donar la ració diària de menjar al seu gos. Molt recomanable per a gossos estressats, avorrits o que se senten sols.

Com s'omple un Kong? (Observar il lustració)
La joguina KONG té per finalitat satisfer els instints de caça i captura de l'animal, encara que també serveix perquè els gossos vencen l'ansietat que els crea el quedar-se sols a casa.
1 .- Cal posar en el forat de dalt un tros de fetge sec congelat, STUFF'n Kong (mantega de cacauet), formatge, pernil cuit ...
2 .- A continuació omplir aproximadament un terç de la cavitat amb premis com ara galetes, llaminadures, biscuits ...
3 .- Els últims dos terços omplir amb la seva alimentació habitual, si és possible barrejant amb pasta o utilitzar menjar humida.
4 .- Finalment deixar una bona llaminadura sobresortint cap a fora de l'obertura com a entrant. Les Galetes de Kong són especialment dissenyades per a això.

* Per al gos, per exemple, és important tenir èxit en el seu 'treball'. Així que al principi omple de manera que li resulti fàcil extreure el contingut. A mesura que es fa més expert pots augmentar la dificultat enquistant cada vegada més els ingredients.
* Algunes vegades, sol congelar-se el KONG sencer per augmentar el temps que el gos gaudeix jugant i menjant a la vegada.

Les joguines interactives: Són aquelles joguines que estimulen per si mateixes a la nostra mascota, sense necessitat que nosaltres participem. L'Kong (amb un buit en el seu interior per ser emplenat de menjar, molt resistent a les mossegades i de goma no tòxica) pot ser que sigui el més popular. Aquestes joguines ajuden a despertar la curiositat de la mascota i el seu esperit de recerca, satisfent a més la seva necessitat de caçar, manipular i mossegar.

Disponible en 5 tamanys:
Petit> 7 cm. de llarg. (Per a gossos d'entre 1 i 10 kg de pes)
Mitjà> 9 cm. de llarg. (Per a gossos d'entre 5 i 15 Kg de pes)
Gran> 10 cm. de llarg. (Per a gossos d'entre 15 i 30 Kg de pes)
Extra Gran> 12,5 cm. de llarg. (Per a gossos d'entre 25 i 40 Kg de pes)
Super Gran> 15 cm. de llarg. (Per a gossos amb un pes més de 35 kg)

Avís
Vigileu a la seva mascota mentre juga. Revisi el producte periòdicament, i assegureu-vos que no és defectuós ni està deteriorat. Si així fora, substitueixi o rebutgi aquest producte. En cas contrari, la seva mascota podria empassar alguna part de la joguina causant-li possibles lesions o molèsties.
Videos
Opinions 0
 

Afegir comentari o opinió.

Per tal d'afegir un cometari o opinió cal que estiguis registrat.  Valida'tTransport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera Pagament
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?