Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar
Inici
Gossos

Botiga solidaria per a gossos: corretges, llits, colònies, antiparàsits, xampús, roba, jerseis, impermeables, pinso, snacks, ...

Gossos
Imprimir Joguina KONG Biscuit Pilota per gossos
Joguina KONG Biscuit Pilota per gossos

Farciment Kong Biscuit Pilota


Fes clic per Ampliar:

Joguina KONG Biscuit Pilota per gossos

KONG Biscuit Pilota

Pilota amb 4 forats en forma d'os que serveix per ocultar premis i manté el gos entretingut.


Marca: Kong
La pilota de Kong Biscuit està elaborada amb la resistent goma natural de Kong.

La pilota conté 4 forats amb forma d'os que serveixen per omplir amb premis o llaminadures.

El gos, com carnívor, necessita mastegar i els productes Kong ho aconsegueixen a través de la seva resina natural, amb l'efecte de persecució, captura i recompensa, com si capturessin una presa.

Les joguines interactives: Són aquelles joguines que estimulen per si mateixes a la nostra mascota, sense necessitat que nosaltres participem. L'Kong (amb un buit en el seu interior per ser emplenat de menjar, molt resistent a les mossegades i de goma no tòxica) pot ser que sigui el més popular. Aquestes joguines ajuden a despertar la curiositat de la mascota i el seu esperit de recerca, satisfent a més la seva necessitat de caçar, manipular i mossegar.

Disponible en 2 mides:
Petita> 6 cm. de diàmetre
Gran> 10 cm. de diàmetre

Avís
Vigileu a la vostre mascota mentre juga. Revisi el producte periòdicament, i assegureu-vos que no és defectuós ni està deteriorat. Si així fos, substitueixi o rebutgi aquest producte. En cas contrari, la seva mascota podria empassar alguna part de la joguina causant-li possibles lesions o molèsties.
Opinions 0
 

Afegir comentari o opinió.

Per tal d'afegir un cometari o opinió cal que estiguis registrat.  Valida'tTransport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?