Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar
Inici
Gossos

Botiga solidaria per a gossos: corretges, llits, colònies, antiparàsits, xampús, roba, jerseis, impermeables, pinso, snacks, ...

Gossos
Imprimir Joguina KONG Extreme Goodie Bone per gossos
Joguina KONG Extreme Goodie Bone per gossos

Kong Extreme Goodie Bone

KONG Extreme Goodie Bone

Os de resina natural amb forats per a dispensar premis. Per a gossos amb mandíbules fortes.


Marca: Kong
La joguina per a gossos Extreme Goodie Bone està fabricat amb 100% goma natural i molt resistent per poder suportar les mandíbules més fortes. Ideal per a gossos grans que tenen molta força a les mandíbules.

El gos, com carnívor, necessita mastegar i els productes Kong ho aconsegueixen a través de la seva resina natural, amb l'efecte de persecució, captura i recompensa, tal com si capturessin una presa.
El Extreme Goodie Bone és una joguina educativa que serveix per millorar la pèrdua de l'instint d'un animal captiu que no pot caçar animals provocant comportament indesitjables.

Les joguines interactives: Són aquelles joguines que estimulen per si mateixos a la nostra mascota, sense necessitat que nosaltres participem. L'Kong (amb un buit en el seu interior per ser emplenat de menjar, molt resistent a les mossegades i de goma no tòxica) pot ser que sigui el més popular. Aquestes joguines ajuden a despertar la curiositat de la mascota i el seu esperit de recerca, satisfent a més la seva necessitat de caçar, manipular i mossegar.

Mides: 6,5 cm. d'ample x 17,8 cm. de llarg i 4,5 cm. d'alt

Avís
Vigileu a la vostre mascota mentre juga. Revisi el producte periòdicament, i assegureu-vos que no és defectuós ni està deteriorat. Si així fos, substitueixi o rebutgi aquest producte. En cas contrari, la seva mascota podria empassar alguna part de la joguina causant-li possibles lesions o molèsties.
Opinions 0
 

Afegir comentari o opinió.

Per tal d'afegir un cometari o opinió cal que estiguis registrat.  Valida'tTransport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?